Om

Linnis Private Børnepasning

Din private børnepasser i Birkerød/Bistrup

Linni

Jeg er fra 1963, er mor til 3 store børn. Jeg har været i den offentlige dagpleje siden 1998, men blev privat børnepasser i 2004. Jeg er gift, og bor  i et dobbelthus i Klosterhaven, i nærheden af skøn og flot natur. I min fritid holder jeg af at cykle, løbe og gå lange ture. Jeg nyder at være sammen med min familie og få en masse dejlige oplevelser.Jeg har valgt at være privat børnepasser fordi jeg holder af at arbejde med børn og elsker at se dem udvikle sig.

Børnepasningen

Udenfor 


Børnene og jeg  tager ofte på eventyr i de nærliggende naturområder, hvor de får lov til at udfolde sig på deres og naturens præmisser.

Vi giver os altid god tid til at fordybe os på vores vej

Hjemmelig hygge


Jeg går meget op i at skabe de bedste hjemmelige rammer for børnene, så de kan træde ind af døren og føle sig tryg og ikke mindst tænke "her vil jeg gerne lege i dag". Vi hygger tit med hjemmebagte boller, friskpresset juice, lys og jazz i baggrunden. 

Allergivenligt 


Det er vigtigt for mig, at mit hjem fremstår så allergivenligt som overhovedet muligt og dermed også er røgfrit, derfor er hele familien ikke-rygere. Det betyder, at der er i dagplejen er plads til børn, som er overfølsomme for støv, husdyr og lign. Jeg lægger vægt på at servere sund og nærende mad, men selvfølgelig er der plads til hygge med lidt til den søde tand.

Traditioner


Hvert år sørger jeg altid for at holde fast i mærkedage såsom:


Jul: Julekalender, juleudstillinger, julebag, juledekorationer og julegaver.

Fastelavn: Vi slår katten af posen.

Påsken: Vi maler påskeæg.

Sommer: Sejltur, Frilandsmuseet mm.

Efterår: Halloween, efterårskranse mm.

Fødselsdag: Vi fejrer hvert barns fødselsdag med fest og gaver.Linnis private børnepasning - Linni Løfsted Kjærgaard - +45 26157453 - Klosterhaven 1, 3460 Birkerød